ZELFVERDEDIGING VOOR VROUWEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelfverdediging technieken voor vrouwen zowel fysiek als mentaal in Den Haag Benoordenhout. Ho Sin Sul is de Koreaanse benaming voor zelfverdediging technieken ter bevordering van weerbaarheid. Door het beoefenen van weerbaarheids technieken wordt het gevoel van zekerheid en veiligheid vergroot door effectiever te kunnen reageren op uiteenlopende situaties. Mentale weerbaarheid kan fysiek geweld voorkomen. Met je houding en uitstraling ben je in staat vervelende confrontaties of gebeurtenissen uit de weg te gaan. Fysieke weerbaarheid is het toepassen van bevrijdingstechnieken, het gebruiken van het lichaam als verdediging wapen en het toepassen van betreffende kwetsbare plekken.

 

 

Bij het trainen van de zelfverdedigingtechnieken komt zowel het fysieke als het mentale aan bod.

· In het fysieke deel leer je verdedigen tegen verschillende vormen van aanvallen zoals vastpakken, verwurgen of stok- en mesaanvallen.

· In het mentale deel leer je bewust te worden van je omgeving, opkomen voor jezelf en voor anderen; je grenzen aan te geven.

 

 

Op dit moment zijn er verschillende groepen die gebruik maken van een dergelijke cursus. Veiligheid is een waarde die groot maatschappelijk draagvlak kent en daar waar die in het geding is willen mensen handvatten om daar mee om te kunnen gaan.

 

De cursus Zelfverdediging wordt 2 keer per jaar gegeven of op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepsgrootte
10 personen max.
Aantal lessen
10
Kosten
€ 50,00
Tijden
Maandag 20:00 - 21:30
Locatie
Paschalisschool
Adres
Bisschopstraat 3
Plaats
Den Haag

 

ALGEMEEN

 HOME

 UM YANG KWON

 HAN KUK MU SUL

 INSTRUCTEURS

 CONTACT

 

TECHNIEKEN

 HAP KI DO

 QIGONG

 ZELFVERDEDIGING

 KUK SON KWAN

 

 

INFO

 LESROOSTER

 AGENDA

 NIEUWSBERICHTEN

 TARIEVEN

 LINKS

 FOTO’S